fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORUn bucătar șef din Oradea a dezvoltat o aplicație care îi ajută...

Un bucătar șef din Oradea a dezvoltat o aplicație care îi ajută pe bucătarii profesioniști să facă necesarul de marfă

Publicat în

spot_img
spot_img

Pentru profesioniștii din domeniul HoReCa este bine cunoscută problematica oraganizării meniurilor, a rețetelor, a caloriilor pentru fiecare meniu. Atunci când un chef bucătar are, spre exemplu, un weekend plin de evenimente, fiecare cu propriul meniu, cel mai probabil îi este destul de greu să facă repede o listă de cumpărături, pentru că fiecare rețetă și meniu are ingrediente diverse în gramaje diferite, iar un calcul exact e greu de făcut într-un timp scurt.

Ei bine, Ciprian Sotoc – bucătar șef la Opera Events în Oradea – s-a decis să pună la punct o aplicație care să vina în ajutorul tuturor bucătarilor profesioniști. Intitulată SmartChef, aplicația își propune să înlocuiască Excel-urile. Odată ce ai deschis aplicația, începi prin a-ți defini ingredientele pe care le folosești, costul lor, chiar și caloriile, dacă ai nevoie de acestea.

După ce ai definit ingredientele, iți creezi rețetele. Poți face asta foarte simplu, adaugi ingredientele și cantitatea lor la rețetă. Vei vedea atât costul unei rețete cât si totalul caloriilor. Pornind apoi de la rețetele definite vei putea crea meniuri. Vei putea vedea prețul pe meniu în funcție de rețetele alese și numărul de porții. Ai mai multe evenimente în weekend? Nicio problemă! Aplicația îți poate da rapid necesarul, știi exact ce trebuie sa cumperi, fără să mai răsfoiești liste.

Toate lucrurile de mai sus funcționează la fel fie ca lucrezi pe laptop, tabletă sau telefon. Fiind o aplicație web, poate fi accesată de oriunde, cu condiția să existe acces la internet. Aplicația este încă în faza de teste și poate fi testată gratuit aici: SmartChef.

https://my.smartchef.app/login
Redactia

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel