fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUCel mai mare skate park din țară va fi inaugurat mâine, la...

Cel mai mare skate park din țară va fi inaugurat mâine, la Sibiu, cu demonstrații de virtuozitate ale unor skateri profesioniști

Publicat în

spot_img
spot_img

Întins pe o suprafață de 3200 de metri pătrați și având 8 ansambluri de elemente pentru ca skater-ii, roller-ii, dar și pasionații de biciclete sau trotinete să își pună în evidență abilitățile și îndemânarea, noul skate park amplasat lângă Târgul Obor din Sibiu va fi inaugurat mâine. La conceperea planurilor pentru noul skate park au pus umărul și membri ai comunității skaterilor.

După o investiție de 1 milion de euro, sibienii se vor putea mândri cu cel mai mare skate park din țară. Lucrările pentru realizarea spațiului de agrement au început în toamna anului 2018 și s-au finalizat în această primăvară. Investiția a fost realizată de către Primăria Sibiu, iar construcția de către o firmă din Turda. Pe lângă zona specifică de sport și agrement, investiția conține o clădire administrativă, zone de acces cu mașina dar și o parcare generoasă. Obiectivul este dotat cu iluminat public și camere de supraveghere performante.

Potrivit unui anunț al Primăriei Sibiu, parcul de distracție va fi deschis oficial vineri, la ora 13,00, în prezența primarul Astrid Fodor. Organizatorii anunță că petrecerea organizată cu ocazia evenimentului de deschidere va fi plină de surprize. Pe langă faptul că vor putea testa noile obstacole, sibienii se vor putea distra cu muzica bună iar cei mai norocoși 100 dintre ei se vor alege cu tricouri personalizate.

O altă surpriză o reprezintă prezența la eveniment a mai multor trupe de skateri profesioniști din țară. Aceștia vin la Sibiu special pentru a face demonstrații în noul parc.

Accesul în skate-park va fi gratuit. Parcul va fi deschis în fiecare zi până la ora 22.00 și va putea fi folosit de către copiii cu vârste de peste 6 ani.

Redactia

Articole recente

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

Mai multe articole de același fel

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.