fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVDupă ce i-a apostrofat că aruncau gunoaie din mașină, trei indivizi l-au...

După ce i-a apostrofat că aruncau gunoaie din mașină, trei indivizi l-au atacat pe viceprimarul din Codlea cu un levier şi un cuţit

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliţia din Braşov a deschis o anchetă, vineri, în urma plângerii făcute de Erwin Albu, viceprimarul oraşului Codlea, care a reclamat că a fost atacat de trei bărbaţi înarmaţi cu levier şi cuţit, după ce i-a apostrofat pentru că au aruncat, din maşină, un ambalaj pe jos.

Viceprimarul oraşului Codlea, Erwin Albu, a anunţat, joi, pe Facebook, că a fost atacat în plină stradă, de trei bărbaţi, înarmaţi cu levier şi cuţit, după ce i-a apostrofat că au aruncat un ambalaj pe geamul maşinii în care se aflau. El a făcut o plângere la Poliţie şi a cerul ajutorul cetăţenilor pentru identificarea agresorilor.

„Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier şi cuţit, în parcarea de lângă primărie. Un concetăţean care a sărit să mă apere a fost şi el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (…). Duba a fugit spre Braşov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când aşteptau în coloana de maşini în faţa primăriei (…). Ei au tras pe dreapta şi şi-au făcut damblaua. Poliţia îi caută acum. Dacă puteţi da informaţii, vă sunt recunoscător”, a scris viceprimarul pe reţeaua de socializare.

Potrivit poliţiştilor braşoveni, a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori, care vor lua măsurile legale după găsirea agresorilor.

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel