fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHOR42 dintre cei mai reputați influenceri din lume vor promova Oradea în...

42 dintre cei mai reputați influenceri din lume vor promova Oradea în cadrul proiectului #ExperienceRomania

Publicat în

spot_img
spot_img

42 dintre cei mai reputați influenceri din lume sunt în Oradea, în cadrul proiectului #ExperienceRomania, cel mai mare proiect de promovare a turismului românesc. Timp de două zile ei vor fi implicați în mai multe activități, printre care un city tour care cuprinde cele mai importante și reprezentative obiective turistice și atracții orădene, o degustare de vinuri și o suită de activități recreative și de agrement în împrejurimile orașului: rafting and via ferrata, prânz tradițional, spa, golf, o vizită la ferma de lavandă.

După ce în anul 2018, Oradea a fost vizitată de peste 250.000 de turiști, numărul acestora depășind pentru prima dată numărul de locuitori ai orașului iar Oradea clasându-se pe primul loc în țară ca și creștere procentuală a numărului de turiști ne bucurăm că #ExperienceRomania, cel mai mare proiect de promovare a turismului românesc, a acceptat invitația noastră și a ales Oradea ca una din destinațiile reprezentative pentru programul din acest an.

În cadrul proiectului #ExperienceRomania, ce 42 de influenceri de travel ajung în România, urmând ei vizitând pe parcursul a 11 zile, Oradea, București, Brașov, Poiana Brașov, Sighișoara, Timișoara, Târgu Mureș și Hunedoara.

Grupul se află în Oradea începând cu seara trecută și timp de 2 zile, va avea următorul program: un city tour care cuprinde cele mai importante și reprezentative obiective turistice și atracții orădene, o degustare de vinuri și o suită de activități recreative și de agrement în împrejurimile orașului (rafting and via ferrata, prânz tradițional, spa, golf, o vizită la ferma de lavandă).

În cadrul vizitei la Oradea va avea loc inclusiv un „takeover” al conturilor de Insragram și Facebook ale Visit Oradea de către @Abubusworld, român stabilit în Suedia.

Printre influencerii prezenti la Oradea se numără:

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.