40 de tineri cu vârsta între 14 și 19 ani, din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj, pot participa gratuit la o tabără organizată la Straja, în județul Hunedoara, dacă se înscriu în proiectul școlii de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Proiectul este implementat de Asociația Descoperă Muntele și are ca scop principal creșterea numărului de tineri care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport și nutriție ce va avea loc în perioada 1-7 septembrie 2019.

În cadrul taberei, tinerii vor participa la patru ateliere de educație fizică și sport, șapte ateliere de nutriție, șapte ateliere de educație în natură și un atelier de igienă dentară.

Cei care doresc să se afle printre cei 40 de beneficiari ai acestei tabere gratuite trebuie să completeze formularul de înscriere până cel târziu în 24 august 2019, la ora 23.59. În 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august vor fi anunțați cei patruzeci de norocoși aleși.

Pentru înscriere este necesară completara formularului de la adresa de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_TdChDNU_APg4GGbjQ7SNqm1r-AoKWA5A7hz2rR9uuRTvBA/viewform

Pentru orice întrebări, poate fi contactat reprezentantul organizatorilor taberei, domnul Marius Bucur (Telefon: 0727 851654 sau E-Mail: descoperamuntele@gmail.com)

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.