fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLAutostrada A3, Târgu Mureș – Cluj Napoca, se închide pentru 8 ore

Autostrada A3, Târgu Mureș – Cluj Napoca, se închide pentru 8 ore

Publicat în

spot_img
spot_img

Circulația pe autostrada A3, Târgu Mureș – Cluj Napoca, se va închide marți, 10 septembrie, între Ungheni și Iernut pentru 8 ore, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) într-un comunicat de presă. Măsura închiderii traficului rutier a fost luată pentru execuția lucrărilor de asamblare a unui portal metalic și amplasarea unui panou VMS la km 17+905.

Circulația va fi închisă doar pe calea 1, Tîrgu-Mureș – Cluj Napoca, începând din localitatea Ungheni, DN15 (km 62+300), din sensul giratoriu – breteaua intrare pe autostrada A3 (km 4+900) al nodului rutier Ungheni Aeroport – până în sensul giratoriu unde se descarcă traficul în DN14A (km 4+878).

Măsura închiderii traficului rutier pe calea 1 a fost luată pentru execuția lucrărilor de asamblare a unui portal metalic și amplasarea unui panou VMS la km 17+905.

Pe perioada restricției circulația rutieră se va desfășura pe drumul național DN15, Ungheni-Iernut.

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.

Ansamblul Memorial Petőfi Sándor de la Albeşti va fi renovat şi modernizat

Ansamblul în Memoria lui Petőfi Sándor din Albeşti se află în locul în care au fost înhumaţi între 300 şi 400 de soldaţi maghiari căzuţi în bătălia din 31 iulie 1849, în memoria lor şi a poetului Petőfi Sándor fiind ridicat un obelisc de circa 9 metri înălţime.