fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLAutostrada A1 Sibiu-Sebeș se scufundă în zona Săliște; Drumarii au găsit soluția

Autostrada A1 Sibiu-Sebeș se scufundă în zona Săliște; Drumarii au găsit soluția

Publicat în

spot_img
spot_img

Problemele apărute pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, unde la kilometrul 276 în zona Săliște au apărut tasări, par a avea o soluție temporară, după ce reprezentanții CNAIR au scanat corpul autostrăzii în profunzime cu ajutorul unui aparat georadar, indicând ca soluție frezarea a două straturi și refacerea îmbrăcăminții asfaltice.

CNAIR anunțase marți, 1 octombrie, limitarea vitezei maxime admise la 60 kilometri la oră, pe ambele benzi de circulație, la kilometrul 276 al Autostrăzii Sibiu – Sebeș, în zona Săliște, din cauza unor tasări.

Ieri, aceeași reprezentanți ai CNAIR, au venit cu un georadar și au scanat în profunzime porțiunea de autostradă în care s-a lăsat asfaltul. Soluția temporară pe care au găsit-o este aceea că se va freza asfaltul în două straturi pe o porțiune de 80-100 de metri și se va reface îmbrăcămintea, pentru a pune drumul în siguranță. Pentru o rezolvare definitivă, este însă nevoie de o expertiză amănunțită, însă până în prezent nicio firmă nu s-a înscris la licitațiile organizate pe SEAP. 

„Având în vedere apariția unor tasări la corpul autostrăzii A1, Sibiu – Sebeș ( km 276), calea 1, banda 2, în zona Săliște, s-a luat decizia restricționării circulației la 60 km/h pe ambele benzi de circulație. Zona respectivă este semnalizată corespunzător. Vă rugăm să circulați cu atenție și să respectați restricțiile impuse temporar”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Până la finalizarea lucrărilor, în zona respectivă rămâne restricția de 60 de kilometri pe oră.

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.