14 persoane au fost implicate într-un accident în lanț petrecut pe Autostrada A1, în zona localității Mănăștiur. Traficul a fost închis complet, după ce un camion staționat pe banda de urgență a fost lovit de un altul care apoi a ricoșat în parapetul de pe marginea șoselei. Ulterior, un autoturism a lovit din spate un altul al cărui șofer staționa în coloana formată.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.30 pe A1, sensul de mers București – Nădlac, în zona localității Mănăștiur. Un autocamion s-a defectat în mers și a rămas blocat pe banda de urgență. După aproximativ 40 de minute de la staționare, conducătorul unui alt autocamion nu a observat autovehiculul oprit și l-a lovit din spate, povestesc reprezentanții IGPR. 14 persoane au fost implicate în accident, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, două fiind încarcerate.

„Pe Autostrada A1, sensul Lugoj – Margina, la Km 443 +500, un autocamion care staționa pe banda de urgență a fost lovit de altul care a deviat în parapetul marginal. Ulterior, un autoturism a lovit din spate altul care staționa în coloană. Circulația este ÎNCHISĂ. Rută ocolitoare: A1 Nod rutier Lugoj Vest – A6 – VO Lugoj DN 6 – DN 68A Traian Vuia. Estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 08:30/09.10.2019”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

„După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmit reprezentații IGPR prin centrul infotrafic al Poliției Române.

Traficul a fost oprit complet pe A1 până în jurul orei 6.20 când a început să se circule îngreunat numai pe banda a doua.

„La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ATPVM (Autospecială de transport personal și victime multiple), 16 pompieri și trei echipaje SAJ”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Credit foto: ISU Banat

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.